Forbrugerkvalitet
Hide / Show Abstract

Forbrugerkvalitet

Hvordan nordiske virksomheder og brancher fremmer forbrugerkvalitet

I takt med at forbrugerne bliver mere differentierede, varesortimentet bredere og konkurrencen hårdere, kan skabelsen af forbrugerkvalitet være en afgørende faktor i virksomhedernes bestræbelser på at skabe loyale kunder. Positive forbrugerforhold skabes ikke kun gennem lovgivning og regulering. Mange virksomheder ser en værdi i rutinemæssigt at tilbyde gode forbrugerforhold, som ofte rækker videre end lovens minimumskrav. Forbrugerkvalitet gavner naturligvis ikke kun virksomhederne. Forbrugerne drager nytte af den service og fleksibilitet, der følger af opmærksomheden på forbrugerforhold. Velfungerende markeder med gode forbrugerforhold har således stor betydning for den enkelte forbruger, for virksomhederne og for samfundet som helhed. Formålet med projektet har være at sætte fokus på virksomhedernes rolle i forbrugerpolitikken ved at kortlægge og vurdere de initiativer, som virksomheder og brancher har igangsat for at fremme forbrugerkvaliteten i form af god service og positive kundeforhold.

Click to Access: 
    http://oecd.metastore.ingenta.com/content/380502de.pdf
  • PDF
  • http://www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/industry-and-services/forbrugerkvalitet_tn2004-566
  • READ
 
Chapter
 

Forord You do not have access to this content

Danish
Click to Access: 
    http://oecd.metastore.ingenta.com/content/380502dec001.pdf
  • PDF
  • http://www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/industry-and-services/forbrugerkvalitet/forord_9789289336963-1-da
  • READ
Author(s):
Nordic Council of Ministers

Hide / Show Abstract

I takt med at varesortimentet bliver bredere og konkurrencen hårdere, kan skabelsen af forbrugerkvalitet være en afgørende faktor i virksomhedernes bestræbelser på at skabe loyale kunder.