Miljøledelse i SME i Norden
Hide / Show Abstract

Miljøledelse i SME i Norden

Denne rapport indeholder to delrapporter om mulighederne for at etablere og implementere et miljøledelsessystem målrettet små og mellemstore virksomheder i småsamfund i Norden, under betegnelsen miljøledelse light. Den første delrapport (rapport 1) er en analyserapport. Den indeholder to hovedelementer, d.v.s. en analyse af eksisterende nordiske miljøledelsessystemer for SME - og en analyse af potentialet for et miljøledelse light system i småsamfund i Norden. Handlingsrapporten (rapport 2) bygger oven på konklusionerne i analyserapporten og indeholder to hovedelementer, d.v.s. en skitse til miljøledelse light systemet - og en handlingsplan for indsatsen.

Click to Access: 
    http://oecd.metastore.ingenta.com/content/380639de.pdf
  • PDF
  • http://www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/environment/miljoledelse-i-sme-i-norden_tn2006-550
  • READ
 
Chapter
 

Miljøledelse light system for SME You do not have access to this content

Danish
Click to Access: 
    http://oecd.metastore.ingenta.com/content/380639dec008.pdf
  • PDF
  • http://www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/environment/miljoledelse-i-sme-i-norden/miljoledelse-light-system-for-sme_9789289335508-8-da
  • READ
Author(s):
Nordic Council of Ministers

Hide / Show Abstract

På baggrund af analysen af de eksisterende miljøledelse light systemer og analyserne fra Færøerne, Island og Åland opstilles der i det følgende en skitse til et miljøledelse light system, der vil kunne anvendes i de tre lande/ø-samfund. Det er væsentligt at understrege, at der netop er tale om et miljøledelsessystem, og ikke en miljømærkeordning som f.eks. det nordiske Svanen.